Zanesljiv partner z močjo znanja

Sodobni komunikatorji delujemo v hitro spreminjajočem se okolju. Za tovrstne izzive smo kot podjetje za opravljanje promocijskih aktivnosti, razvili inovativne in prilagodljive idejne rešitve.

Podjetje Empis definira zajet(n)o znanje tržnih pristopov za komuniciranje z javnostjo, zato smo pomemben strateški partner za vsa podjetja – koncerne, srednja ter majhna podjetja in samostojne podjetnike! Moč delovanja je v skupini izkušenih in kreativnih posameznikov, ki se nenehno izpopolnjujemo na atraktivnem in sila zanimivem področju.

  Podjetje Empis na kratko:

  • več let bogatih izkušenj na področju promocijskih aktivnosti in oblikovanju poslovnih daril,
  • motivirane ekipe sodelavcev,
  • zadovoljni naročniki,
  • individualne rešitve na področju promoviranja gospodarskih subjektov,
  • osredotočeni na področja s strokovnim pridihom,
  • transparentnost in učinkovita kreativnost pri tvorjenju in oblikovanju marketinškega komuniciranja z javnostjo.

    Z inovacijskimi prijemi na področju marketinga in korporativnega komuniciranja z javnostjo, instrumentaliziramo sleherno panogo prilagodliivejšo, prepričljivejšo v pozicioniranju slehernega evropsko usmerjenega gospodarskega subjekta. Pri tem se zavedamo, da smo lahko samo z rešitvami, ki pomagajo pri krepitvi in so v skladu s potrebo po prepoznavnosti, steber dolgotrajni uspešnosti.

   • Empis: ključne vrednote

    Zagotavljamo trajnost in zanesljivost na širokem in dinamičnem trgu. Vodilo našega razmišljanja in delovanja so: profesionalnost, partnerstvo, profitabilnost.

    Empis: naša kultura

    »Družinsko podjetje« je naša filozofija. Vsak izmed nas čuti in deluje kot zanesljiv član ekipe Empis. V ekipnem ustvarjanju pridobivamo varnost, strukturo in usmerjenost. S tem se tako profiliramo kot tudi dokazujemo v prostoru našega udejstvovanja.

    Empis: naše poslanstvo

    Sledimo partnerski zasnovi: naši partnerji so podjetja z aktivnimi ljudmi – sodelavci. Za podjetja, ki si želite povečati konkurenčnost, ustvarjamo kreativne rešitve prilagojene posebej za vas.

    Empis: naša vizija

    Ustvarjamo delo za prihodnost. Med prilagodljivostjo in varnostjo spreminjamo in oblikujemo umeščanje podjetij v delujočem okolju in pripravljamo procese razmišljanja za nova področja in omogočamo sodelujočim dolgoročne prednosti.

    Mi prevzemamo družbeno odgovornost

    Želimo rasti, zato sprejemamo nasvete in široke konsenze. Z večanjem števila sodelavcev želimo okrepiti prisotnost na trgu komuniciranja z javnostjo. Večanje odgovornosti predstavlja številne izzive in se zato zavestno odzivamo na časovne spremenljivke, ki so stalnica v našem udejstvovanju.

    V družbi Empis, d.o.o. je v središču človek – sodelavec, partner, kar predstavlja jedro zaupljivega in partnerskega sodelovanja s sodelavci in naročniki. Empis zavestno vstopa kot družbeno odgovorno podjetje in podpira projekte, ki so v skladu z našimi normativi in vrednotami.

    Močno podpiramo uveljavljanje poslovanja po standardih, ki so prisotni v družbeno in poslovno urejenih okoljih, še več – smo znanilec uveljavljanja okolja, ki je družbeno zavestno odgovorno!

    Skupaj dosegamo več!

    Naslov

    Cesta Toneta Kralja 6
    1290 Grosuplje

    Delovni čas

    Ponedeljek - Petek: 8.00 - 16.00
    Sobota - Nedelja: Zaprto
    Prazniki: Zaprto

    Za vas

    Davčna številka SI: 54760046
    Matična številka: 6534902000

    Podatki

    Empis, d.o.o.

    Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

    Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

    Zapri